web

 

   
 twZie ons op Instragram!Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Wil je ook altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen bij ZieZOO? Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Online doneren

Je kunt snel en makkelijk onze dieren helpen door online te doneren.

doneer

Jij bent hier:

 

En de winnaar is..... Dierenpark Zie-ZOO !

WIJ ZIJN UITGEROEPEN TOT BESTE UITJE!

Door diverse dagbladen van De Persgroep, zoals het Brabants Dagblad, De Stem en het  Eindhovens Dagblad, is een verkiezing gehouden voor de beste uitjes van Nederland. En .....

Dierenpark Zie-ZOO is uitgeroepen tot de beste dierentuin van de provincie Noord Brabant!

We zijn er heel trots op dat onze dierentuin de hoogste waardering heeft gekregen van alle dierentuinen in onze provincie.

Namens iedereen bij Zie-ZOO heel erg bedankt voor uw stem!

 

LET OP DE ACTIEBON IN DE DAGBLADEN.

KNIP UIT EN NEEM MEE. JE KUNT EVENTUEEL OOK DEZE PAGINA PRINTEN EN DE BON UITKNIPPEN. MET DE ACTIEBON 1 GRATIS KIND PER BETALENDE VOLWASSENE.

actiebon 

Zie-Zoo kinderdirecteur opent meeuwenvolière

Op ons dierendagfeest zondag 4 oktober zal de kersverse kinderdirecteur Sten Vereijken uit Beek en Donk zijn eerste officiële daad gaan verrichten in zijn functie als kinderdirecteur.

Veel te vaak worden er speeltuinen,attracties en ook dierenverblijven gebouwd zonder ooit eens een mening van kinderen te vragen.

Door een kinderdirecteur te benoemen wil Zie-ZOO hier eens verandering in brengen. Zijn jeugdige en frisse kijk op zaken zal gewaardeerd worden en natuurlijk meteen gehoord worden tijdens de officiële opening van de doorloop vluchtvolière van de meeuwen. De gehele dag staat in het teken van dierendag en er zullen dan ook diverse extra dingen te doen zijn bij dierenpark Zie-ZOO, onder andere ieder half uur zullen er verschillende dieren van dichtbij getoond worden en zal hierover informatie gegeven worden. Met uitzondering van 13.30 uur dan is de openingsplechtigheid van de meeuwenvolière. Om 12.00 en 14.00 en 16.00 uur zullen er gratis rondleidingen starten. Tevens zullen er enkele ballonvouwkunstenaars
in het park aanwezig zijn die live hun kunstwerken voor groot en klein vouwen.

voliere

Tweede paasdag bij Zie-ZOO

Al weken zijn de dierenverzorgers van Zie-ZOO de emoes goudstof aan het voeren zodat ze een gouden ei speciaal voor pasen kunnen leggen...

Op tweede paasdag staat de dierentuin geheel in teken van pasen. Om deze dag extra leuk te maken, is er een paasarrangement speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar voor maar €7,50 p.p. Het paasarrangement is inclusief toegang tot het park, een paasspeurtocht en een zakje paaseitjes.

Waar in de toekomst de nieuwe verblijven van de kamelen en gevlekte hyena's gerealiseerd worden, zal de zoektocht naar de verstopte paaseieren en het gouden emoe ei plaatsvinden. Degene die het gouden ei vindt, krijgt een prijs! 

Niet alleen de kinderen worden tijdens pasen extra verwend maar ook de dieren. Zo zullen er meerdere malen een ronde gemaakt worden om "paas"eieren aan de dieren te voeren. En de dierenverzorgers kunnen wel wat hulp gebruiken...

Tijden:

Zoektocht naar het gouden paasei
11.00 uur - 13.00 uur - 15.30 uur

Zoo Dichtbij (dierenpresentatie)
15.00 uur

"Paas"eieren voerronde
12.00 uur - 16.00 uur

Dierenpark Zie-ZOO is alle dagen geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur

 IMG 4095website

Nieuwe verblijven reptielenzolder

De kunstenaar van Ohmega Decoration is druk bezig met de twee nieuwe verblijven op de reptielenzolder.

Het prachtige kunstwerk is bijna af! Kom je binnenkort een kijkje nemen?