web

 

   
 twZie ons op Instragram!Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Wil je ook altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen bij ZieZOO? Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Jij bent hier:

De Brabantse hoeve

brabantse-hoeve

 

De Brabantse Hoeve is een boerderij met sfeervolle hotelkamers, een stijlvolle vergaderruimte, een gezellig koffiehuis en fraai terras. Geheel in de stijl van honderd jaar geleden maar voorzien van alle hedendaagse gemakken. De Brabantse Hoeve is ook meteen een VVV-kantoor.

Het personeel van de Brabantse Hoeve staat je graag te woord om alle informatie over de mogelijkheden en deze mooie omgeving van Noord-Brabant te verstrekken. In de omgeving van Volkel zijn er namelijk vele bezienswaardigheden en activiteiten die de moeite waard zijn.

Voor meer informatie: klik hier

Billy Bird Hemelrijk

billy-bird   Op een paar honderd meter afstand van Dierenpark Zie-ZOO, eveneens aan de Zeelandsedijk, bevindt zich BillyBird Park Hemelrijk. Weer of geen weer, bij BillyBird Park Hemelrijk zit je dankzij de combinatie van binnen- en buitenattracties altijd goed. Of het nu gaat om een dagje uit, een schoolreis, kinderfeestje of familiefeest, bij Hemelrijk kan iedereen zich 365 dagen per jaar volop vermaken. Voor meer informatie over dit attractiepark klik hier