Dit zijn onze hoofdsponsors:

 

 

 

Dierenpark ZiE-ZOO en Renewi hebben onlangs een partnerovereenkomst getekend om samen te gaan werken. Renewi is een afvalverwerker en recyclebedrijf en streeft naar zero-waste, om zo bij te dragen aan een duurzame samenleving.  ZiE-ZOO en Renewi streven dus beiden naar een ‘zero waste’-omgeving waarbij de focus van ZiE-ZOO ligt op dier, natuur en biodiversiteit en bij Renewi op mens, maatschappij en duurzaamheid. Deze gezamenlijke visie heeft geleid tot een mooie samenwerking!

 

De dieren in onze zorgdierentuin krijgen speciaal voer, dat vaak wordt geleverd door METAZOA. Een tevreden en gezond dier is een optelsom van een rijke omgeving, natuurlijk gedrag en goede voeding. En Metazoa maakt die goede voeding, voor exotische dieren maar ook voor paarden, konijnen en zelfs cavia’s. Voor meer informatie: klik op het logo.

 

Partners:

De volgende organisaties zijn partner van onze zorgdierentuin en sponsoren een leefgebied, een biotoop:

Het biotoop WATER wordt gesponsord door:

Op Tripper vind je de leukste deals voor de beste prijs. Ga met Tripper erop uit en geniet van pretparken, dierentuinen, sauna’s, restaurants en nog veel meer. Ticketveiling.nl is dé veilingwebsite waar iedereen tegen een eigen prijs kan meebieden op een ruim aanbod aan tickets en producten. Denk aan sauna’s, pretparken, dierentuinen, theater, musea, feesten, vakanties ……….

Jan van der Heijden AA RB: “Water, de bron van alle leven!  Laten we met z’n allen proberen het water in de zeeën, rivieren en meren zo schoon mogelijk te houden, vrij van plastics en pesticiden en andere vervuilende stoffen. Dat is heel hard nodig! Niet alleen voor alle in en rondom het water levende dieren, reptielen en vissen maar ook voor onze kinderen en kleinkinderen!”

Het biotoop ZAND wordt gesponsord door:

Hier kan jouw bedrijfsnaam staan…

Het biotoop GRAS wordt gesponsord door:

Hier kan jouw bedrijfsnaam staan…

Het biotoop BOS wordt gesponsord door:

Koek is onze vaste partner op het gebied van creativiteit en digitale expertise. We werken intussen al een paar jaar samen en dat heeft o.a. geleid tot ZiE-ZOOPIA: onze innovatieve en educatieve app die iedereen op een gebruiksvriendelijke en fascinerende manier meeneemt in de wereld van biodiversiteit.

Het biotoop BERG wordt gesponsord door:

Hier kan jouw bedrijfsnaam staan…

steun je ook onze zorgdierentuin door een biotoop te sponsoren? 

Online doneren

Je kunt snel en makkelijk onze dieren helpen door online te doneren.

Doneren