Snuffel speurtocht

Ga samen met al je vriendjes en vriendinnetjes op pad en doe de speurtocht.

Inclusief: Entree, bij ontvangst onbeperkt koffie/thee en ranja, iets lekkers. Speurtocht en een gratis Zie-ZOO kleurboek!
Activiteit: Ontvangst met iets lekkers, rondsnuffelen in het park en een speurtocht.
Duur: ca 2 uur

€ 13,50 p.p.

tijdelijk niet te boeken

tijdelijk niet te boeken

Activiteit: tijdelijk niet te boeken

tijdelijk niet te boeken

Het wilde dieren feest

Durven jij en je vriendjes en vriendinnetjes het aan om de wilde dieren bij Zie-Zoo te voeren? We beginnen klein, maar let op! De dieren die we gaan voeren worden steeds een beetje groter! Dus er moet ook geoefend worden; Wie gooit er goed genoeg voor één van de gevaarlijkste dieren in ons park? Dit dier heeft de sterkste kaken van allemaal.

Inclusief: Entree, bij ontvangst onbeperkt koffie/thee en ranja, iets lekkers, een frietje met een frikandel of kroket. En alle kinderen een gratis Zie-ZOO kleurboek!
Activiteit: Ontvangst met iets lekkers, met een gids dieren voeren (45 minuten).
Duur: ca 2 uur

€ 18,50 p.p.

Op expeditie

Ga mee op expeditie met onze Zie-Zoo gids door het park! Samen ga je op onderzoek uit naar een aantal speciale dieren. Ooit hyena poep van dichtbij gezien? Of een uilenbal goed bekeken? We ontdekken de vreemdste dingen tijdens de expeditie! Ben jij na deze ontdekkingstocht een echte Zie-Zoöloog?! Dan krijg je van ons je expeditie diploma!

Inclusief: Entree, bij ontvangst onbeperkt koffie/thee en ranja, iets lekkers, een frietje met een frikandel of kroket. En alle kinderen een gratis Zie-ZOO kleurboek!
Activiteit: Ontvangst met wat lekkers, samen met een gids op expeditie (60 minuten).
Duur: ca 2 uur

€ 20,50 p.p.

LET OP: IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS KUNT U MOMENTEEL GEEN KINDERFEESTJES BOEKEN 

Voor alle kinderfeestjes geldt: minimaal 1 volwassene per 4 kinderen. Een kinderfeestje kan geboekt worden vanaf 5 personen. Prijs is per persoon. Volwassenen betalen dezelfde prijs als de kinderen. En alle kinderen krijgen gratis een Dierenpark Zie-ZOO kleurboek!

De kinderfeestjes zijn erg populair. Houdt er rekening mee dat de door u gekozen datum niet altijd beschikbaar is. Als dit het geval is, zal de medewerker u andere mogelijke data doorgeven. Let wel op dat deze datum pas vast staat op het moment dat deze bevestigd is door de medewerker.

Op zondagen kunnen er kinderfeestjes geboekt worden! Er staat dan een meerprijs van €1,50 p.p. tegenover.

Boekingen via receptie@dierenparkziezoo.nl