Stekkie de speurtocht

Ga samen met al je vriendjes en vriendinnetjes op pad en beantwoord de vragen van Stekkie het stokstaartje! Na de speurtocht krijg je een lekker ijsje!

Inclusief: entree, bij ontvangst onbeperkt koffie/thee en ranja, een zakje chips, een ijsje en een 'Stekkie' speurtocht.
Activiteit: ontvangst met iets lekkers, rondsnuffelen in het park en een speurtocht ‘Op pad met Stekkie het stokstaartje’.
Duur: ca 2 uur

€ 11,00 p.p.

Een slangachtig gevaarlijke verjaardag

Ontdek de nieuwe bewoners van Zie-Zoo die wonen op de zolder van ons hoofdgebouw. En ontdek ook alle oude en nieuwe bewoners in ons park! Kan jij net zo kruipen als een slang? En weet jij hoe een slang ruikt? Leer alles over slangen door de uitleg die de dierverzorger geeft! En durf jij daarna misschien een slang vast te houden?

Inclusief: entree, bij ontvangst onbeperkt koffie/thee en ranja, een zakje chips, friet met een snack en als toetje een lekker raketijsje.
Activiteit: ontvangst met iets lekkers, hele dag toegang park, uitgebreide uitleg dierverzorger en samen een slang vasthouden.
Duur: ca 2 uur

€ 14,00 p.p.

Word Zie-ZOO Dierverzorger

Je gaat met je vriendjes en vriendinnetjes lekker genieten van alle bijzondere dieren in ons park. De jarige mag samen met vriendjes en vriendinnetjes helpen met het klaarzetten van het voer voor de dieren en zelfs meehelpen met voeren!

Inclusief: entree, bij ontvangst onbeperkt koffie/thee en ranja, een frietje met een frikandel of een kroket en een raketijsje.
Activiteit: Ontvangst met wat lekkers, met de dierverzorger voer klaarzetten en dieren voeren.
Duur: ca 2,5 uur

€ 18,00 p.p.

De wijze uilen verjaardag

Ontdek de geheimen van deze gevederde vrienden bij Zie-ZOO. Waarom hebben zij verschillende kleuren ogen? Wat staat er op het menu van een uil? Leer alles over uilen door de uitleg die de dierverzorger geeft! Misschien durf jij daarna een uil vast te houden?

Inclusief: entree, bij ontvangst onbeperkt koffie/thee en ranja, een zakje chips, friet met een snack en als toetje een lekker raketijsje.
Activiteit: ontvangst met iets lekkers, hele dag toegang park, uitgebreide uitleg dierverzorger en samen een uil vasthouden
Duur: ca 2 uur

€ 14,00 p.p.

Voor alle kinderfeestjes geldt: minimaal 1 volwassene per 4 kinderen. Een kinderfeestje kan geboekt worden vanaf 5 personen. Prijs is per persoon. Volwassenen betalen dezelfde prijs als de kinderen.

De kinderfeestjes zijn erg populair. Houdt er rekening mee dat de door u gekozen datum niet altijd beschikbaar is. Als dit het geval is, zal de medewerker u andere mogelijke data doorgeven. Let wel op dat deze datum pas vast staat op het moment dat deze bevestigd is door de medewerker.

Op zondagen kunnen er kinderfeestjes geboekt worden! Er staat dan een meerprijs van €1,50 p.p. tegenover.

Boekingen via receptie@dierenparkziezoo.nl