Wil je het werk van ons steunen?  Dat kan, en we kunnen alle hulp gebruiken! Hieronder zie je alle mogelijkheden en kun je doorklikken naar de betreffende pagina.

Steun onze ANBI, Stichting Zie-Zoö

Met steun aan onze ANBI Stichting Zie-Zoö en haar werkgroep Zie-Zoölogisch steun je rechtstreeks onze educatie en conservatie projecten. Elders op deze website kun je hier meer over lezen. Steunen kun je doen via:

Een gift is een bijdrage die uitsluitend uit vrijgevigheid wordt gedaan. Er staat dus van de kant van Stichting Zie-Zoö geen prestatie tegenover. Bedrijven kunnen net als particulieren giften doen en aftrekken van de belasting. Het gaat hier dan om bijvoorbeeld de vennootschapsbelasting als het een B.V. betreft. Of de inkomstenbelasting als privé-persoon. De gever moet de giften kunnen aantonen. Bijvoorbeeld door een duidelijke omschrijving “Gift aan ANBI” op de bankoverschrijving.

Wil je weten hoe het zit met belastingaftrek bij giften? Kijk dan op de site van de belastingdienst.

Elke bijdrage is welkom. Schenkingen kunnen ook overgemaakt worden op NL09 RABO 0120 0871 54 t.n.v. Stichting Zie-Zoo onder vermelding van “Gift ANBI stichting”. Een gift kan ook gedaan worden via de knop “Doneren” op deze website.

Met een adoptie steun je ook Stichting Zie-Zoö met haar educatie en conservatie projecten. Een dier adopteren bij Stichting Zie-Zoö is ook een leuk cadeau! Het is origineel, makkelijk aan te schaffen (via het adoptieformulier) en hoeft niet ingepakt te worden! Het perfecte cadeau voor alle dierenliefhebbers.

Met het adopteren van een bankje in ons park steun je het werk van Stichting Zie-Zoö en de werkgroep Zie-Zoölogisch.

Een “eigen bankje” is ook een leuk cadeau! Het is origineel, makkelijk aan te schaffen (via het adoptieformulier) en hoeft niet ingepakt te worden! Het perfecte cadeau voor alle dierenliefhebbers. En zeg nu zelf: dat zit toch pas echt fijn?

  • word vrijwilliger

Heb je een goed hart voor dieren? Heb je ervaring in de omgang met dieren en ben je niet bang om je handen vuil te maken? Wil je je inzetten voor dierenwelzijn? En heb je ook tijd beschikbaar? Misschien ben jij dan de vrijwilliger die we zoeken voor de dierverzorging. Heb je andere vaardigheden waarvan je denkt dat die nuttig kunnen zijn voor onze zorgdierentuin?

Neem dan gerust contact op via het contactformulier van deze website.

 

Steun onze zorgdierentuin

Dierenpark ZiE-ZOO heeft een PARTNERPROGRAMMA

Met steun aan onze zorgdierentuin Dierenpark ZiE-ZOO steun je rechtstreeks het werk van het park en onze dieren. Het gaat dan niet om een gift aan onze ANBI-stichting maar om sponsoring van onze zorgdierentuin. Je krijgt er natuurlijk ook iets voor terug, we hebben een speciaal PARTNERPROGRAMMA ontwikkeld. De sponsoring wordt vastgelegd in een sponsorovereenkomst en je krijgt een factuur voor het sponsorbedrag toegestuurd. Partner worden kan als particulier maar is vooral ook interessant voor bedrijven die duurzaamheid en natuurbescherming belangrijk vinden.

Online doneren

Je kunt snel en makkelijk onze dieren helpen door online te doneren.

Doneren