Ben je lid van een BillyBird Park? Dan kun je met korting naar Dierenpark ZiE-ZOO* !

Of heb je een abonnement van Dierenpark ZiE-ZOO? Dan kun je ook met korting naar BillyBird Park* !

Bezoek als BillyBird lid met 25% korting op de kassaprijs onze mooie dierentuin. Of bezoek als abonnementhouder van Dierenpark ZiE-ZOO ook BillyBird! Want Dierenpark ZiE-ZOO en BillyBird Park Hemelrijk liggen immers in dezelfde straat, dus je kunt een bezoek mooi combineren!

Dierenpark Zie-ZOO is de eerste “Zorgdierentuin” van Nederland. Een unieke plek waar mensen met autisme kunnen werken in de dierverzorging, horeca, technische dienst of in het tuinonderhoud. De dierentuin wordt dus voor een belangrijk deel gerund door mensen met autisme. En de dierentuin is zelfs sinds 2023 lid van de European Association of Zoos and Aquaria (EAZA), de Europese dierentuinen vereniging!

BillyBird Park Hemelrijk is een recreatiepark dat bestaat uit een combinatie van natuur en recreatie: een strandbad met daaromheen een aanbod van thematische binnen- en buiten attracties. waaronder bijvoorbeeld ook een Oeverzwaluwwand en een Observatiehut.

ZiE-ZOO wil zoveel mogelijk de diversiteit aan diersoorten laten zien. Je vindt er veel bijzondere dieren zoals de Afrikaanse wilde honden, de Aziatische rode honden, de gevlekte hyena, nevelpanters, sneeuwpanters, anaconda’s… Download al vast Ziezoopia, de App van onze dierentuin, via www.ziezoopia.nl

Zien we je ZOO?

*Deze actie geldt voor leden van:

– BillyBird Hemelrijk, BillyBird Drakenrijk en BillyBird Openlucht zwembad Het Run.

– De 25% korting geldt aan de kassa en is niet te combineren met andere acties.

Online doneren

Je kunt snel en makkelijk onze dieren helpen door online te doneren.

Doneren